De pijn die je voelt bij eenzaamheid. Gelukkig hebben de meeste mensen  de veerkracht om het leven met of zonder hulp weer vorm te geven, spiritualiteit kan hier een mooie aanvulling op zijn. Zonder zweverig te zijn jouw eenzaamheid op een andere manier te ervaren en vaarwel te zeggen. Wil jij jouw leven weer leven en dat te kunnen doen waar het leven voor bedoelt is. Meld je dan aan voor het webinar. 

In dit webinar leer je hoe je nieuwe patronen en balans in je leven kan brengen. Waar jouw uitdaging ligt maar ook hoe je verbinding met jezelf en anderen kan maken. 

Gratis exclusief Webinar gegeven door Wilma Burgers

Hoe je spiritueel maar met beide benen op de grond vanuit je eigen kracht jouw eenzaamheid kan oplossen 


Vanuit je hart leren voelen wat jouw eenzaamheid jou wilt vertellen. Eenzaamheid is een signaal vanuit je lichaam die een belangrijke boodschap voor jou heeft. 

Hoe je spiritualiteit hiervoor in kan zetten om het gevoel van leegte en stilte wat eenzaamheid met zich mee kan brengen op te lossen. 

In dit webinar neem ik je mee om meer duidelijkheid te krijgen over jouw leven en pijn die jij ervaart in jouw eenzaamheid. Aan de hand van mijn persoonlijke verhaal laat ik zien hoe ik vanuit grote pijn kwam waar ik nu sta .

Ontdek in dit gratis webinar (duur: 1,5 uur)

  • Geheim # 1:  Wat niemand je vertelt over de gevolgen van eenzaamheid
  • Geheim # 2:  Wat niemand je vertelt over hoe gedachten en geloof je hele leven kan beinvoeden
  • Geheim # 3: Hoe het mogelijk is om op deze simpele manier het in jouw leven te integreren op weg naar passie en geluk in jouw leven
>