Piloot -PilDe weg uit eenzaamheid

Je zit niet vast waar je zit,

tenzij je daartoe besluit.

Voel jij je ook zo eenzaam? Zou je graag je eenzaamheid willen doorbreken? Dan is de piloot die aanstaande maart begint misschien een fijne positieve stap voor jou! 

Ik geef speciaal voor vrouwen een 6-weekse online pilot “De weg uit eenzaamheid”. Hierin krijg je handvatten om beter om te kunnen gaan met je eenzaamheid.

Het is de eerste keer dat ik deze online pilot geef. Spannend maar geweldig om te doen.

Wat is er mooier dan iets wat ik zelf ervaren en opgelost heb te mogen en kunnen delen met jou.

Jou te mogen meenemen naar een leven waarin een veel minder grote rol speelt en je weer vaker een samen gevoel ervaart.

Omdat ik nog niet voldoende mensen heb die meedoen ben ik op zoek naar jou. Het groepje waar ik mee wil werken is ongeveer 10 mensen groot zodat het heel veilig voelt en genoeg tijd en aandacht van mij krijgt voor je vragen en wat er verder nog gezien en besproken mag worden.

Je investering voor deze pilot is laag zodat het voor iedereen mogelijk is om mee te doen en ik door jouw feedback de training in de toekomst nog beter kan maken.

Heb je interesse in deze training van ken je iemand voor wie dit interessant is en wil je op de gehouden worden van verdere details. Meld je dan aan via de contactpagina.

Bewustwording krijgen door te leren voelen, denken en dan de stap leren maken naar het doen. Wie wil dat nu niet. 

Voor meer informatie bel, app of stuur een mail

John Lennon


Het leven is wat je gebeurt, 

terwijl je andere plannen maakt

Bewust worden door Middel van Voelen - Denken - Doen

Accepteren van je eenzaamheid is het loskomen van je lijden

Voelen

Voelen van je eigen lijf en je hart. Wat heeft het mij allemaal te vertellen. Je lijf signalen maar die worden niet opgepakt, vaak worden genegeerd. Het doel van voelen is dat jij weer durft te voelen wat jouw lijf jou wil laten weten. Wat jouw hart jou wil laten weten.   


Denken

Denken de hele dag door gaan er allerlei gedachten door ons hoofd, soms niet te stoppen. Malen en negatieve gedachten die ons niet brengen waar we blij van worden. Het zou toch fijn zijn dat we eens onze gedachten niet de overhand laten worden en ook gewoon eens stil kunnen zijn. 


Doen

Stappen durven en kunnen zetten in dat wat jij in deze pilot heb geleerd. Je durft deze stappen te zetten. Jij durft de verbinding met jezelf aan te gaan. Jij durft de verbinding met de ander aan te gaan. Dit zijn stappen op weg naar een groter geheel. 


__CONFIG_local_colors __ {"colors": {}, "gradients": {}} __ CONFIG_local_colors__

Marc Twain

De ergste vorm van eenzaamheid is als je je niet op je gemak voelt met jezelf

__CONFIG_group_edit __ {} __ CONFIG_group_edit__
__CONFIG_local_colors __ {"colors": {}, "gradients": {}} __ CONFIG_local_colors__
>