Waar onderscheid een spiritueel coach zich in

Een spiritueel coach werkt aan je bewustzijn. Weer bewust worden van je eigen gedachten en leven wat jou kan beïnvloeden in jouw leven. Je gaat naar jouw mogelijkheden en gedachten kijken, wat zijn mijn belemmerende overtuigingen? zonder bewustzijn kan er geen verandering plaats vinden.

Hi, een kleine impressie over Wilma

Vanaf dat ik een jaar of 25 was had ik al belangstelling in andere vormen van geneeswijze dan alleen de reguliere geneeswijze. Ik heb verschillende opleidingen gedaan van coachen, voeding tot onderzoeken en testen waar klachten vandaan komen. Ook is mijn intuïtieve sterk ontwikkeld waarin ik heb mogen ervaren en mogen voelen wat er bij andere mensen speelt. Ik ben hierin een opleiding volgen om deze mooie en andere technieken te leren om andere mensen mee te helpen. Ik ben mij gaan verdiepen in deze andere wijze van genezing. Ik ben nog steeds opleidingen van cursussen aan het volgen om mijn kennis verder te verbreden. Ik heb een eigen vorm en kijk op het leven ontwikkeld waarin mooie resultaten mee behaald worden. Ik wist en voelde dat er meer was dan alleen de geneeswijze van nu.  
Ik ben mij zelf gaan ontwikkelen in verschillende vormen van holistische geneeswijze. Tijdens het coachen gebruik ik beide vormen van regulier tot holistisch voor het beste resultaat.

De laatste cursussen die ik gevolgd heb is verdieping in eenzaamheid en angst en Creatief leven hoe eenzaamheid stap voor stap te zetten van Jeanette Rijks / Factor5 en angst van GGZ

Coachen tegen Eenzaamheid is maatwerk en voor ieder persoon anders

De juiste vraag is niet 'wat gebeurt er in mijn leven? Maar wat wil ik met mijn leven?

Het beste medicijn voor eenzaamheid is geborgenheid en vertrouwen

Mijn expertise bewijst dat wat onderbewust zit bewust gemaakt mag worden.

De eigenschappen en vaardigheden die ik bezit zijn,

  • ervarings deskundige
  • veel werk ervaring in eenzaamheid, angst, het leven even te zwaar vinden, het alleen zijn
  • gerichte opleidingen en cursussen gedaan
  • compassie en empathisch  
  • duidelijk en concreet
__CONFIG_group_edit __ {} __ CONFIG_group_edit__
__CONFIG_local_colors __ {"colours": {"5c6bc": "Mercury", "ba0fe": "Picton Blue", "2303e": "Bunker", "05252": "Royal Blue", "30656": "Nevada", "586fa": "Picton Blue"}, "gradients": {}} __ CONFIG_local_colors__
>