Waarom werken met Wilma

Ervarings deskundige.  Zelf eenzaamheid meegemaakt en ervaren wat eenzaamheid betekent voor je lijf je leven en geest.

Al meer dan 18 jaar ben ik werkzaam als agoog / begeleider in een ggz instelling. Hierbij werk ik met mensen met verschillende problematieken. Deze  problemen zijn verschillend van aard; onder andere angst, depressie, eenzaam, su├»cide, borderline. 

Het is iedere dag een fijn en volwaardig gevoel dat je ziet dat mensen een stap vooruit durven te zetten hoe zwaar en moeilijk dit soms ook is, ik ben blij en dankbaar dat ik hier mijn steentje aan mag bij dragen. 

Holistische geneeswijze is kijken van top tot teen

  • Vanaf mijn 25ste tot heden heb ik me ontwikkelt in vooral de holistische geneeswijze. Ik heb meer dan 15 jaar een praktijk gehad in holistische geneeswijze. Ik ga nu alleen nog coachen tegen eenzaamheid maar gebruik dat wat nodig is om tot een snel herstel te komen. 
  • Vanaf dat ik een jaar van 25 was ik al belangstelling in andere vormen van geneeswijze dan alleen de reguliere geneeswijze. Ik heb verschillende opleidingen gedaan van coachen, voeding tot onderzoeken en testen waar klachten vandaan komen. Ook is mijn intu├»tieve sterk ontwikkeld waarin ik heb mogen ervaren en mogen  voelen wat er bij andere mensen speelt. Ik ben hierin een opleiding volgen om deze mooie en andere technieken te leren om andere mensen mee te helpen. Ik ben mij gaan verdiepen in deze andere wijze van genezing. Ik ben nog steeds opleidingen van cursussen aan het volgen om mijn kennis verder te verbreden. Ik heb een eigen vorm en kijk op het leven ontwikkeld waarin mooie resultaten mee behaald worden.Ik wist en voelde dat er meer was dan alleen de geneeswijze van nu. De definitieve ommekeer is gekomen nadat ik samen met een van mijn zonen bij een homeopathische huisarts kwam en deze mij liet zien en ervaren dat klachten niet onderdrukt moesten worden maar om te kijken waar deze klachten vandaan kwamen om definitief op te lossen. Tot de dag van vandaag is de klacht nooit meer teruggekomen. 
    Ik ben mij zelf gaan ontwikkelen in verschillende vormen van holistische geneeswijze. Tijdens het coachen gebruik ik beide vormen van regulier tot holistisch voor het beste resultaat. 

  • De laatste cursussen die ik gevolgd heb is verdieping in eenzaamheid en angst en Creatief leven hoe eenzaamheid stap voor stap te zetten van Jeanette Rijks / Factor5 en angst van GGZ

Coachen tegen Eenzaamheid is maatwerk en voor ieder persoon anders

De juiste vraag is niet 'wat gebeurt er in mijn leven? Maar wat wil ik met mijn leven?

Het beste medicijn voor eenzaamheid is geborgenheid en vertrouwen

Mijn expertise bewijst dat wat onderbewust zit bewust gemaakt mag worden.

De eigenschappen en vaardigheden die ik bezit zijn,

  • ervarings deskundige
  • veel werk ervaring in eenzaamheid
  • gerichte opleidingen en cursussen gedaan
  • compassie en empathisch  
  • duidelijk en concreet
__CONFIG_group_edit __ {} __ CONFIG_group_edit__
__CONFIG_local_colors __ {"colours": {"5c6bc": "Mercury", "ba0fe": "Picton Blue", "2303e": "Bunker", "05252": "Royal Blue", "30656": "Nevada", "586fa": "Picton Blue"}, "gradients": {}} __ CONFIG_local_colors__
>