Ontdek deze unieke test methode bij eenzaamheid

Deze test methode is uniek om opgeslagen trauma's op te sporen. Dat wat verborgen zit gaat zichtbaar worden. Dit is vaak de sleutel bij eenzaamheid. Dit mag eerst opgelost worden om daarna eenzaamheid vaarwel te zeggen.

waarom met mij werken?

Meer dan 18 jaar ervaring in zowel de spirituele en de reguliere gezondheidszorg 

Eenzaamheid 

Eenzaamheid aanpakken is belangrijk voor je eigen gezondheid. Dit kan je op 2 manieren aanpakken. Regulier of spiritueel. 

Bij het reguliere slik je vaak medicijnen en bij het spirituele ga je terug naar je eigen bron. 

Spiritueel 

Spiritueel is niet zweverig het is met beide benen op de grond luisteren naar wat jou lichaam jou te vertellen heeft. Je kan dit op een natuurlijke manier aanpakken zonder het te onderdrukken met medicijnen.  

Regulier

Regulier eenzaamheid aan pakken gaat vaak gepaard met medicijnen in nemen wat niet echt het probleem oplost, het geeft je rust en ondersteuning. Medicijnen zijn een hulpmiddel voor dat moment.

over ons

We gebruiken onze ervaring om die van jou te creƫren

Vanuit mijn werk in een ggz instelling maak ik veel mooie en verdrietige momenten mee. Deze momenten hebben veel met mij gedaan als mens. Vanuit mijn werkveld neem jij jezelf ook onder de loep en reflecteer je dagelijks de dag door wat goed ging en wat beter kon. Hierdoor heb ik ruime ervaring gekregen in verschillende problematieken en hoe om te gaan hiermee. 

Vanuit de praktijk maak ik mooie dingen mee, inspirerende gesprekken, motiverende maar ook sceptische mensen. De boodschap die ik altijd mee geef is onderzoek zonder vooroordeel wat het jou kan brengen. En ik krijg altijd terug mijn vooroordeel was nergens op gebaseerd. Blij dat ik het aan ben gegaan zodat ik mijn problemen die in mijn rugzak zaten op heb kunnen lossen zodat ik dat wat niet meer nodig is vaarwel kan zeggen. 

Ontdek hoe wij het verschil maken

Door vele jaren ervaring in zowel het reguliere als in de spirituele wereld kan er gekeken worden naar dat wat nodig is om je eigen helende vermogen aan te spreken. Door de specifieke test methode en ruime ervaring op verschillende gebieden kan er meer ingezet worden om eenzaamheid aan te pakken. 

Vanuit verschillende kanten wordt er gekeken naar dat wat nodig is om in te zetten. Dit kan zijn vanuit mediumschap, reading, integrale test methode maar ook vanuit coaching. Je blijft niet langer in behandeling dan nodig is. Dit hangt natuurlijk af hoe lang iemand eenzaam is. 

getuigenissen

Kijk wat onze klanten over ons zeggen

Het is fijn dat er gekeken gaat worden wat er nodig is om eenzaamheid aan te pakken. Luisteren en dan de juiste vragen stellen is een kunst. Ik voelde mij gehoord en gezien. De vragen die gesteld werden gave mij inzicht die ik in mijn eigen vak ook kon gebruiken. Nooit geweten dat er zoveel klachten voort kunnen komen uit eenzaamheid. 

BB

Marketing expert

Kort en bondig. Het lag aan iedereen behalve aan mijzelf. Het koste wat tijd om mij in te laten zien dat mijn handelen een averechtse werking had. Ik luisterde niet, wilde ook niet luisteren. Het geduld en de moed die Wilma had heeft ervoor gezorgd dat ik wakker schrok en begon te huilen en inzag wat ik voor een spelletje speelde. Ik heb mijn masker af gezet en ben nu de gelukkigste mens op aarde. Dank je wel Wilma.


PP 

Medewerker bank

Eenzaamheid is de helft van mijn leven bij mij geweest. Ik had niet door dat het eenzaamheid was. Had angsten en was wantrouwend, overal zocht ik wel iets achter. Slikte medicijnen voor mijn angst en soms mijn paniek aanvallen. Het schoot niet echt op. Tot dat ik van een vriendin van Wilma hoorde. Met lood in mijn schoenen maakte ik een afspraak, bang voor wat ging komen. De ervaring wat Wilma heeft vanuit de GGZ maakte voor mij een heel groot verschil.  

AQ

Directeur

Verschillende blogs uit verschillende werkvelden

Blogs

Wilt u meer informatie vul dan onderstaande gegevens in

>