Piloot -PilAanbevelingen

Rond 2010 heb ik Wilma leren kennen via een ondernemersnetwerk. Ons contact is sindsdien altijd een combinatie geweest van persoonlijk en professioneel. Ik was onder de indruk van hoe professioneel en betrokken ze haar praktijkactiviteiten als natuurgeneeskundig therapeutische uitvoerde. Dit resulteerde in 2013 in de ontwikkeling van een gezondheidsprogramma voor vrouwen met overgewicht waarbij onze verschillende disciplines elkaar aanvulden; een programma dat door alle deelneemsters als zeer succesvol werd ervaren. Wilma was altijd bereid iets extra's te doen als dit een van de deelneemsters hielp betere resultaten te behalen. Zij is zo'n therapeut waarbij je het gevoel krijgt dat je in bekwame en veilige handen bent. En mijns inziens terecht! Niet alleen beschikt over Wilma over een decennialange ervaring, waaronder in de psychiatrische zorg,   ze heeft ook nog eens vanuit haar werkervaring en leergierigheid een brede expertise tot haar beschikking. Een van de eigenschappen die ik persoonlijk erg waardeer is dat ze zich niet gek laat maken. Ik heb haar namelijk leren kennen als iemand die zich niet laat meeslepen in de dramatiek en egospelletjes van anderen. Met een warm hart maar koel hoofd blijft ze als een kalme rots in de branding staan, of dat nu voor de patiënten en cliënten is met wie zij werkt of in de privé situatie. Als je dus in de gelegenheid bent om als cliënt door Wilma begeleid te worden, dan kan ik dit alleen maar warm aanbevelen om serieus te overwegen. Deze begeleiding kan namelijk een diepe transformatie en heling voor jou mogelijk maken.

Sandra Derksen - Auteur, hypnotherapeut, Bloeiende Praktijk businessmentor

Recensies

De eerste stap naar een nieuw leven

Mijn eerste kennismaking met Wilma was via de gemeente Arnhem. Wilma coachen mensen weer op weg naar een werkzaam en volwaardig leven. Ik was al heel lang niet meer werkzaam en durfde de deur niet meer uit. Stoer hoe ik was had ik wel een afspraak gemaakt maar deze niet nagekomen. Wilma belde mij op om te vragen of ik onze afspraak vergeten was.Doordat Wilma door vroeg in het gesprek kreeg ik vertrouwen en durfde te zeggen dat ik niet de deur uit durfde, Wilma gaf aan nou dan kom ik toch naar jou toe. Vanaf dat moment heb ik vertrouwen in Wilma adviezen wij samen een mooi traject hebben doorlopen. Van jaren niet meer gewerkt te hebben, na een opleiding te krijgen met een baan. Dit alles in een tijds bestek van 6 maanden. Ik heb hiervoor heel hard gewerkt en heeft zijn vruchten afgeworpen.

TH uit ArnhemBoos en verdrietig, ik schopte tegen alles en iedereen aan

Kort en bondig. Het lag aan iedereen behalve aan mijzelf. Het koste wat tijd om mij in te laten zien dat mijn handelen een averechtse werking had. Ik luisterde niet, wilde ook niet luisteren. Het geduld en de moed die Wilma had voor gezorgd dat ik wakker schrok en begon te huilen en inzag wat ik voor een spelletje speelde. Ik heb mijn masker af gezet en ben nu de gelukkigste mens op aarde. Dank je wel Wilma.

PP uit Barneveld

Eenzaam zijn gun ik niemand

Mijn hele leven ken ik al eenzaamheid. Ik verstopte het wilde het niet laten zien, schaamde mij voor dit gegeven. Was jaloers op andere mensen die plezier maakte, waarom had ik dit niet. Wilma liet mij zien, voelen en ervaren dat het niet altijd is wat je ziet. Maar dat alleen ik belangrijk was om mijn eenzaamheid en jaloersheid om te gaan zetten in kracht. Soms kwamen mijn valkuilen weer om de hoek kijken maar ik heb genoeg handvaten mee gekregen om zelfstandig dit aan te gaan zodat het weer snel een plek gaat krijgen. 

RJ uit Zevenaar

__CONFIG_local_colors __ {"colours": {}, "gradients": {}} __ CONFIG_local_colors__
>