Betekenis, zelfliefde en verbinding 

Doorbreek jouw onbegrepen klachten, eenzaamheid, niet lekker in je vel zitten, futloos, het soms even niet meer weten, angst dit zijn signalen voor jou met een belangrijke boodschap.

Herken jij dit?

Je alleen of niet begrepen voelen, altijd maar moe, onbegrepen klachten, alleen moeten eten, geen maatje om je heen, niet je verdriet kunnen delen, in een relatie zitten die niet  goed voelt.

Ervaar wat spiritualiteit kan doen voor jou, en krijg antwoord op de klacht of vraag waar jij (misschien) al zo lang mee rond loopt. 

 Laat je adviseren naar de mogelijkheden

 Bel of mail mij vrijblijvend  

Download mijn gratis e -book 


Verbinding met jezelf is de basis voor persoonlijke groei.

Wil jij,

Angst omzetten in kracht

Onzekerheid omzetten in vertrouwen

Rusteloosheid omzetten in rust 

Van gespannen naar ontspanning

Je leven inzichtelijk wordt

Onbewust omzetten in bewustzijn

Van futloos naar energie 

Negatieve gevoelens omzetten in helderheid

Voel je weer vrij

Vrij voelen en vrij zijn

L

Meditatie geeft rust 

Meditatie geeft rust in je hoofd en je lijf

L

Op je tenen lopen

Op je tenen lopen kost veel energie

L

Spiritualiteit is ballast uit je leven opruimen 

Het gaat niet om wat jij weet, maar om wat jij er mee doet.

Als spiritueel adviseur kijk en behandel ik volgens de holistische benadering. Zowel lichaam als geest neem ik mee in herstel van de klacht.  

Meer dan 18 jaar ervaring in een ggz instelling en mijn eigen praktijk in natuurgeneeswijze en adviseren. Opleidingen in zowel mbo als hbo gedaan. Geen 1 jarige cursus maar totaal opleidingen van verschillende jaren. Nog steeds ben ik mijzelf aan het ontwikkelen op zowel het spirituele als de reguliere zorg. Je zou kunnen zeggen dat ik veel vlieguren heb gemaakt en nog steeds maak in zowel de ggz als in mijn eigen praktijk.Verandering begint bij inzicht!

Wil jij geen lange trajecten afleggen maar snel duidelijkheid. Soms kan dit al in 1 sessie. 

Betrokken en professioneel

Rond 2010 heb ik Wilma leren kennen via een ondernemersnetwerk. Ons contact is sindsdien altijd een combinatie geweest van persoonlijk en professioneel. Ik was onder de indruk van hoe professioneel en betrokken ze haar praktijkactiviteiten als natuurgeneeskundig therapeutische uitvoerde. Dit resulteerde in 2013 in de ontwikkeling van een gezondheidsprogramma voor vrouwen met overgewicht waarbij onze verschillende disciplines elkaar aanvulden; een programma dat door alle deelneemsters als zeer succesvol werd ervaren. Wilma was altijd bereid iets extra's te doen als dit een van de deelneemsters hielp betere resultaten te behalen. Zij is zo'n therapeut waarbij je het gevoel krijgt dat je in bekwame en veilige handen bent. En mijns inziens terecht! Niet alleen beschikt over Wilma over een decennialange ervaring, waaronder in de psychiatrische zorg, ze heeft ook nog eens vanuit haar werkervaring en leergierigheid een brede expertise tot haar beschikking. Een van de eigenschappen die ik persoonlijk erg waardeer is dat ze zich niet gek laat maken. Ik heb haar namelijk leren kennen als iemand die zich niet laat meeslepen in de dramatiek en egospelletjes van anderen. Met een warm hart maar koel hoofd blijft ze als een kalme rots in de branding staan, of dat nu voor de patiënten en cliënten is met wie zij werkt of in de privé situatie. Als je dus in de gelegenheid bent om als cliënt door Wilma begeleid te worden, dan kan ik dit alleen maar warm aanbevelen om serieus te overwegen. Deze begeleiding kan namelijk een diepe transformatie en heling voor jou mogelijk maken.


Sandra Derksen  

Auteur, hypnotherapeut, Bloeiende Praktijk businessmentor


De eerste stap naar een nieuw leven

Mijn eerste kennismaking met Wilma was via de gemeente Arnhem. Wilma coachen mensen weer op weg naar een werkzaam en volwaardig leven. Ik was al heel lang niet meer werkzaam en durfde de deur niet meer uit. Stoer hoe ik was had ik wel een afspraak gemaakt maar deze niet nagekomen. Wilma belde mij op om te vragen of ik onze afspraak vergeten was. Doordat Wilma door vroeg in het gesprek kreeg ik vertrouwen en durfde te zeggen dat ik niet de deur uit durfde, Wilma gaf aan nou dan kom ik toch naar jou toe. Vanaf dat moment heb ik vertrouwen in Wilma adviezen wij samen een mooi traject hebben doorlopen. Van jaren niet meer gewerkt te hebben, na een opleiding te krijgen met een baan. Dit alles in een tijds bestek van 6 maanden. Ik heb hiervoor heel hard gewerkt en heeft zijn vruchten afgeworpen.


TH

 Arnhem / huismoeder


Boos en verdrietig


Kort en bondig. Het lag aan iedereen behalve aan mijzelf. Het koste wat tijd om mij in te laten zien dat mijn handelen een averechtse werking had. Ik luisterde niet, wilde ook niet luisteren. Het geduld en de moed die Wilma had voor gezorgd dat ik wakker schrok en begon te huilen en inzag wat ik voor een spelletje speelde. Ik heb mijn masker af gezet en ben nu de gelukkigste mens op aarde. Dank je wel Wilma.


PP

Barneveld


>